Cercador de productes
[buscar]
home tarifes contacte
Els nostres proveïdors
Història
L'any 1.952 L'Ingenyer Arturo Bertoglio crea una Societat amb la finalitat de sumministrar a la Societat Espanyola d'Automóvils de Turisme (SEAT), els elements que alguns fabricants italians ja ho estaven fent a la FIAT.

Als pocs anys d'iniciar l'activitat, els clients de la nostre empresa eren la pràctica totalitat dels constructors de vehícles i components d'automoció com: SEAT, ENASA – Pegaso, Motor Ibérica, Ossa, Montesa, MV Agusta, Met. Santana, Deutz Diter, Sava, Tarabusi, Ribas, Talleres Brimo i molts d'altres que seria dificil d'enumerar sense deixar-se'n a algún.

L'any 1965 i com a successió a la Societat esmentada, entra a participar de la mateixa la Firma Elli Zerboni de Torino, principal proveïdora d'eines i accessoris, pasant a denominar-se Zerboni Española, S.A.

El 1.976 es constitueix Importeina, S.A. que incorpora nous productes i Representades com ara Comur, Mario Pinto, Molinati, les quals aporten productes complementaris com: Màquines per a engranatges i eines per a aquesta maquinaria, Plats de Torn, elements de sujecció etc. I especial menció, a Balance Systems que ens aporta nous elements per l'equilibrat de moles en rectificadores, màquines d'equilibrar eines, així com elements rotants.

El mes de Desembre de 1.982 es modifica la denominació social existent per l'actual Zetae, S.A. ja que la firme Elli Zerboni va cesar en la seva activitat i la nova societat no podia mantenir com a raó social el nom de Zerboni.
S'aprofita l'anagrama del telex Zetae que des d'aleshores dona nom a la nostre Societat.

Des del naixement de la nostre Empresa algunes representades han estat amb nosaltres com Urma i Urmarolls, Micromold Italia i Polledri; d'altra banda, al llarg del temps s'han anat incorporant d'altres que han substituit a aquelles, que per raons de mercat han anat desapareixent. Ja a l'any 1982 s'incorporen Fubri, Liebherr- Htas.Della Ferrera i destacar de forma particular D'Andrea, que amb el seu sistema Modular innovador, capçals de mandrinar manuals i electrònics, cons equilibrables i cons monolitics, ens completen una amplíssima gama de productes destinats a la industria metalúrgica.
Nou mandrinador de desbast i acabat TRD D'ANDREA
[+ info]
© 2006 Aquesta web i tot el seu contingut son propietat de Zetae, S.A.   [Crèdits]
Zetae, S.A. - Import Eina, S.A. · Gran Via Carles III, nº 33 · Barcelona · Tel. 93 339 12 71 - 93 339 83 27 · Fax. 93 339 82 20